Tanácsot/segítséget kérnék? (bővebben lent)
Sziasztok.
Most egy éve, hogy el kezdett fájni a derekam bal oldalt egy pontban, a gerincem mellett, okát nem tudom, egyik napról a másikra.. Volt röntgen meg MR vizsgálat és azt mondták, hogy porckorong sérv. Rögtön kérdezte az orvos, hogy kisugárzó fájdalom van-e, de az nincs..
Különböző gyógykezeléseken voltam (masszázs, fizikoterápia, gyógytorna), tornára még most is járok, de sajnos nem javul.. Annyira rossz már, hogy például nyújtott lábbal nem tudok előre hajolni.....
Többen azt javasolták, hogy járjak el kondiba, gyúrjak hátra, hogy az majd jót tesz, ha megerősítem az izmokat.
Esetleg, ha valaki hasonló problémával küzd, vagy netán szakember és ért hozzá és valami tanáccsal vagy segítséggel tudna szolgáni, azt nagyon meg köszönném.
Bármi gyógyászati központ vagy ilyesmi, esetleg valami módszer, mindegy hogy fizetős, vagy ingyenes.
Nagyon szépen köszönöm, ha el olvastad illetve a segítséget :)
20/F
Elsőnek: szerencsére álmatlan éjszakám nem volt emiat.Legfőképpen előre hajláskor és kényelmetlen széken üléskor fáj. Reumatológusnál voltam és röntgen illetve MR vizsgálat történt.
Másodiknak: milyen komplikációk lephetnek fel, illetve mibe kerül egy ilyen műtét?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Eszedbe ne jusson kondizni gyúrni porckorongsérvvel.
Nem szabad megerőltető dolgot csinálni csak amit a gyógytornász orvos javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!