A rossz testtartás okozhat ilyen panaszokat?
Figyelt kérdés
Már többször figyeltem, hogy ha görnyedek, guggolok, fekszem, teljesen jól elvagyok. De amin úgymond egyenesen állok elkezd a rekeszizmomnál egy furcsa érzés lenni meg a mellkasomban is, sőt a torkomnál, majdnem olyan mintha fojtogatnának. Voltam ezzel orvosnál, de ő nem küldött sehová, szerinte ilyen nincs, sőt nyugtatót írt fel mert szerinte ideges vagyok....2015. jún. 15. 18:33
1/5 anonim válasza:
cserélj orvost. Ha annyi esze nincs, hogy kivizsgáljon egy szívproblémát, és inkább kiír nyugtatót, mert ez kevesebb munka számára... az ilyennek venném el az engedélyét kapásból, majd szarásig verném
2/5 A kérdező kommentje:
Hát elméletileg nincs baj a szívemmel, mert mikor elmentem hozzá akkor csinált ekg-t, sőt pajzsmirigyre még vért is vett, de minden rendben volt...egyébként lehet keveset mondok ha azt mondom 7 éve tart de most mintha rosszabb lenne
2015. jún. 15. 19:21
3/5 A kérdező kommentje:
meg nem is vagyok rosszul, én is csak inkább mozgásszervi gondnak mondanám mivel ha kihúzom magam fáj is a hátam, de már 2 doki is látott és senki sem csinál semmit. Annyi tudunk hogy évekkel ezelőtt s alakú gerincferdülést mutatott egy röntgen meg hogy a lapockám is el van ferdülve azt hiszem
2015. jún. 15. 19:25
4/5 szamo77db válasza:
Menjél el ortopédiára. Csináljanak egy új röntgent. Csak oda meg beutaló kell. Legalábbis én úgy tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is kell...hát nem baj én kikövetelem az orvostól úgyis :D
2015. jún. 15. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!