Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Comb hátsó részén tompa,...

Comb hátsó részén tompa, nyomó fájdalom mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ülőmunkát végzek, de nem (csak) üléskor, hanem random módon, akármikor képes jelentkezni. Van, hogy napokig eltart, mintha folyamatosan nyomná valami hátul a combomat, közvetlenül a fenék alatt. Fekvés közben talán a legrosszabb.

Tulajdonképpen évek óta visszatérő probléma, csak valahogy eddig nem tűnt fel, hogy foglalkizni kellene vele.

2015. jún. 8. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet pl. kezdődő porckorongsérv, isiász. Csigolyaközti összenyomódott porc nyomja az ideget.
2015. jún. 8. 10:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Rákerestem, köszönöm :)

Én igazából csak a combomban érzem a fájdalmat, adott pontban... persze ettől még lehet. Csak hát fiatalnak gondolnám magam ehhez (30).

2015. jún. 8. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is ennyi voltam, amikor kezdődött...
2015. jún. 8. 18:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

És ezzel mit csinálnak?

(éjjel nagyon fájt, de úgy tűnik, mára elmúlt. Máskor is kb így szokott, 2-3-4 napig fáj, aztán lehet, hogy hónapokig nem)

2015. jún. 9. 07:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ez az ok (mert a GYK nem diagnoszta :) ), akkor gyógytorna, sport, másfajta (fitnesslabda, térdeplőszék, kinek mi tetszik) és kevesebb ülés stb. segít. De először egy orvossal nézesd meg.
2015. jún. 9. 09:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi, meg fogom nézetni.

Igazából az a gondom vele, hogy mindig mire elgondolkodtam azon, hogy ez valamitől lehet, elmúlt... azzal meg milyen már orvoshoz menni, hogy múlt héten fájt, de most amúgy semmi bajom!?

2015. jún. 9. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell azon parázni hogy mi az orvos véleménye. Ezért kapja a fizetését. Ha magánorvoshoz mégy, akkor meg pláne.
2015. jún. 9. 14:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam magánorvoshoz járni :o Sosem voltam még. Én speciel elégedett vagyok a tb-finanszírozott ellátással, mindig normális orvossal hozott össze a sors.
2015. jún. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!