Comb hátsó részén tompa, nyomó fájdalom mitől lehet?
Ülőmunkát végzek, de nem (csak) üléskor, hanem random módon, akármikor képes jelentkezni. Van, hogy napokig eltart, mintha folyamatosan nyomná valami hátul a combomat, közvetlenül a fenék alatt. Fekvés közben talán a legrosszabb.
Tulajdonképpen évek óta visszatérő probléma, csak valahogy eddig nem tűnt fel, hogy foglalkizni kellene vele.
Rákerestem, köszönöm :)
Én igazából csak a combomban érzem a fájdalmat, adott pontban... persze ettől még lehet. Csak hát fiatalnak gondolnám magam ehhez (30).
Köszönöm a választ.
És ezzel mit csinálnak?
(éjjel nagyon fájt, de úgy tűnik, mára elmúlt. Máskor is kb így szokott, 2-3-4 napig fáj, aztán lehet, hogy hónapokig nem)
Köszi, meg fogom nézetni.
Igazából az a gondom vele, hogy mindig mire elgondolkodtam azon, hogy ez valamitől lehet, elmúlt... azzal meg milyen már orvoshoz menni, hogy múlt héten fájt, de most amúgy semmi bajom!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!