Benott a szor a bikini vonalamon es a honaljamon. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Mind a ket teruleten egy-egy piros pattanas szeru potty van, elegge fajnak 2 hete lett gyantaztatva. Mit tegyek??:(2015. jún. 7. 08:16
1/7 anonim válasza:
Én sosem bírtam ki, mindig megszúrtam steril tűvel, és ahogy megnyomtam, kijött a benőtt szőr, kihúztam csipesszel. Aztán bekentem Alsollal v valamilyen gyulladáscsökkentővel, a Neogranormon meg két nap alatt leszárította.
2/7 A kérdező kommentje:
Es csak egy picit megszurom? Mennyire faj?
2015. jún. 7. 10:34
3/7 anonim válasza:
Hát annyira csak, h a bőrt, h kijöjjön. Elléggé fáj, ha nyomod, de az se kellemes, ha dörzsöli a ruhád...
4/7 A kérdező kommentje:
Es ha nem tudom kinyomni? Mert a bikinivonalamon alig latom :(
2015. jún. 7. 10:52
5/7 anonim válasza:
Hááát akkor ne piszkáld. De figyeld, ha nagyon megnő vagy begyűlik, bőrgyógyászhoz menj el. Nekem egyszer addig dörzsölte a bugyi, h fél diónyira nőtt, és doki segített. Nem mondom, h neked is ez lesz, de ő a továbbiakra is tud hasznos megelőzési módokat remélhetőleg.
6/7 A kérdező kommentje:
Es igy le borotvalhatom a honaljamat?:/
2015. jún. 7. 17:59
7/7 anonim válasza:
Ha nem vágod le a tetejét, akkor igen. De jó lenne használnod vmi bőrnyugtató dolgot, h ne gyulladjanak be a szőrtüszők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!