Mi lehet a bajom? Hova menjek, kihez forduljak?
nem lehet hogy cukorbeteg vagy? Amúgy első körben mindenképp a háziorvoshoz! ez a hasmenéses dolog nem vicc, főleg így nyáron, ki is száradhatsz könnyen!
Szedtél mostanában valami gyógyszert, antibiotikumot, ilyesmit? Szedsz étrendkiegészítőket?
nemtudom kiderülte-e már a bajod
De hasonlo problémám volt sok évvel ezelőtt. és igen sulyos betegség lett a vége... ijesztgetni nem akarlak igy én is azt mondom h menj el dokihoz leginkább vérvételre. székletmintát is adj le. én több mint 3 honapig huztam mikor már egyre gyengébb voltam és szinte átaludtam a napokat, a végén 41 fokos lázam volt... kaptam Antibiotikumot ami nem használt... komolyan ugy le gyengültem, h már azt hittem h ottmaradok, aztán kaptam másik antibiotikumot ami már használt és kb napokon belül visszanyertem a régi önmagam. Kb mintha valami varázslat történt volna... Én sokat is fogytam emiatt. és a betegség leküzdése után 15 kilot szedtem vissza... A betegség oka az volt h amerre jártam a városba giroszoztam.... valahol rossz húst ehettem. Még az ÁNTSZ is behívott hogy kikérdezzen, mit, mikor és hol ettem... ne várj vele egy percig se tovább. remélhetőleg nem az a bajod mint nekem de irány vérvételre, de szerintem székletmintábol derül ki a legtöbb.
mielőbbi gyógyulsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!