Hová menjek orvoshoz, kihez forduljak az alábbi esetben?
Március közepe felé kaptam egy jó nagy influenzát, azóta nagyon le van gyengülve az immunredszerem. Hatalmasra duzzadtak a nyirokcsomóim, kéthetente van egy egy-két napig tartó lázas időszakom. Gyakran kijön rajtam ekcéma, herpesz, afta. Mindig gyengének érzem magam, pedig lapátolom magamba a házi kiskertben nőtt zöldséget, gyümölcsöt, emellett szedem a Supradynt.
Voltam már nemibetegség-szűrésen is, de az negatív lett.
A háziorvosom nem foglalkozik velem, pedig minden hőemelkedésnél lemegyek hozzá, legutóbb ki is nevetett, amikor panaszkodtam neki. Egy apró faluban lakunk, 30 ill. kb. 40 km-re a másik falutól és várostól, így nem tudok másik háziorvost választani. Amikor júniusban lementem a helyettesítő háziorvoshoz, az nagyon megijedt és elküldött a laborba, ahol kiderült, hogy hét értékem rossz (kevés a vas, sok a fehérvérsejt pl.). A laboreredményt az állandó orvosom nézte meg, aki vastablettát írt fel. Ilyen eredmények alapján akár leukémiám is lehetne, de nem foglalkozik vele.
Az egyik nyirokcsomó már akkora a nyakamban, hogy nyomja az idegeket vagy az izmokat és sokszor fáj a nyakamat tartani.
Hagyd az orvosokat szerintem. Őket arra tanítják, hogy tüneti kezelést végezzenek mindenféle méreggel - hogy drasztikusan fejezzem ki magam. Én biológus vagyok, és a gyógynövények felé szeretném irányítani a figyelmedet. A fehérvérsejtek magas száma és a duzzadt nyirokcsomó is arra utal, hogy valami gyulladás van a szervezetedben. Emellett az immunrendszer erősítésére van szükséged, mint ahogy írtad is, de ehhez nem csak vitaminokra van szükség. Van számos immunerősítő hatású gyógynövény. A leghatékonyabb a Ganoderma lucidum, azaz pecsétviaszgomba. Ez gyulladások kezelésére is alkalmas. Itt nem illik weboldalt reklámozni, de most megteszem, hátha nem köveznek meg érte. Ezen az oldalon sokat olvashatsz a ganodermáról, más gyógynövényekről is, de többek közt az elérhetőségeimet is megtalálod arra az esetre, ha szeretnél még beszélgetni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!