Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon magányos vagyok. És...

Nagyon magányos vagyok. És szomorú, mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Elveszítettem a barátaimat. Egyedül érzem magam.
2015. jún. 5. 16:46
 1/6 anonim válasza:

Elhiszem hülyén fog hangzani meg egyszerűnek de tudom milyen cipőben jársz.

Én most jelenleg hobbikat keresek és megpróbálok kimozdulni otthonról. keress programokat ahol lehet egyedül lenni és érezd benne jól magad. Tudom nehéz ha érdekel több írjál nyugodtan.

2015. jún. 5. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Szocializálódj, próbálj ki minden újdonságot, vedd fel a kapcsolatot a rég elfelejtett barátokkal, tinderezzél, járj el sportolni, legyél nyitott az újdonságra.

Én igaz nem veszítettem el őket , hanem messze költöztem az otthonomtól, de ezekkel a módszerekkel találtam újabb barátokat, és sikerült megismernem nagyon értékes , érdekes embereket.

2015. jún. 5. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Első körben egyél csokit, de ne szimpla csokit, hanem igazi étcsokit, aminek a kakaó tartalma minimum 70%, ha van zsebpénzed rá, de ha nincs egy jobb minőségű tejcsoki is jó lesz vagy nutella, a csokis jégkrémet még nem ajánlom, majd nyári szezonba, nehogy megfázz, ha lehangolt az ember könnyebben megfázik, mert a lelkiállapot is hatással van az immunrendszerre. Szóval a csokitól vidámabb és boldogabb leszel.

2. Körben olvasgasd a gyakori kérdések kérdéseid, én amióta beregisztráltam ide válogatva a kérdések között minden nap van olyan kérdés, amin jót nevetek, de utólag szerintem a kérdezőbis pláne aki mobilról ìr van, hogy felcserélt betűkkel egészen mókás jelentést ad egy- egy kérdésnek. Pl. Mai nap mókás kérdése, ami engem megnevetetett nagyon, milyen szìnű a farkasok neme? :)

3. Körben pedig ne szomorodj el, mert ott hagytak a barátaid, a nagy igazság az, hogy nem ők voltak a megfelelő és hozzádvaló társaság, majd jönnek olyanok, akik úgy szeretnek és úgy fogadnak el ahogy vagy, senki miatt rossz irányba ne változz, hanem legyél mindig önmagad! :)

4. Körben mosolyogj, mert ha mosolyogsz a tested is átáll erre az üzemmódra, ez pszihológia, az ember így van kitalálva. És, mert szép, és jó idő van! Szóval mosolypgj, és nézz egy vígjátékot online! :)

2015. jún. 5. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Tessék, na pici klaviatúrával, mókás és kalandos az élet, mindig önálló útra megy a kezem! :D Javítom a kérdéseim, szóval a "gyakori kérdések kérdéseit", és valahol egybe írtam a szókat, és véletlen közbe tettem egy betűt is, most nem látom az előző hozzászólásom, de az agyatok automatikusan kijavítja majd! :D
2015. jún. 5. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja meg van, " kérdező is", javítom azért biztos, ami biztos! :D
2015. jún. 5. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
"mosolyogj" még egy javítva :) :) :)
2015. jún. 5. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!