Hirtelen kialakuló fejfájás az intim együttlét csúcspontján?
Körülbelül 1 hete fáj a fejem (a koponya tarkótáji, lenti részén, jobboldalt. (Eddig nem voltam fejfájós, talán csak frontoknál éreztem néha 1-2 napig tartó fájdalmat.) A mostani fájdalom "házasélet" közben, annak is a csúcspontján, hirtelen, egyik pillanatról a másikra kezdődött. Akkor pihenéssel, fel-alá történő relaxáló járkálással enyhült a panasz és úgy tűnt, hogy minden rendbe jön. Teljesen azonban nem szűnt meg a fájdalom, ami hosszabban tartó hajlongó munkától, néha torokköszörüléstől, intenzívebb erőkifejtéstől felerősödik. Amikor jobban fáj, olyankor a fej egyes mozdulatainál is erősebb. Éjszaka, nyugalmi állapotban nem érzem. 2 napja Voltaren Dolo kapszulát használok csillapításra és ettől teljesen elmúlik az érzet.
A vérnyomásomat többször mértem azóta és rendben van. Nem szédülök, nincsenek látászavaraim és hányingerem.
Mi lehet ez?
Még soha nem tapasztaltam... :(
Köszönöm szépen a választ!
Nagyjából ezt is tettem és csillapodni látszott, olyannyira, hogy egy-két napig nem is nagyon tűnt feL.
Viszont sajnos azóta is jelen van és intenzívebb mozgáskor és tartós hajlongáskor még fel is erősödik.
Nem tartom valószínűnek, mivel soha nem voltam érzékeny a huzatra és nem is köthető hozzá a hirtelen, villámcsapásszerű kialakulása.
Már egy hete fájdogál, hol alig, hol jobban. De hajolásra, intenzív mozgásra felerősödik.
Éjszak viszont teljesen rendben vagyok. Különös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!