Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ugy felek a leukemiatol mit...

Ugy felek a leukemiatol mit csinaljak?

Figyelt kérdés

14 eves vagyok, es ma derult ki hogy leukemias vagyok (ALL).Villamcsapaskent ert ez az egesz ..:(Ugy kezdodott hogy anya mondta hogy menjunk el vervetelre ,mert mostanaba nem eszek sokat es o sapadtnak lat. En meg ugy gondoltam hogy nincs ebbe semmi fura, azert nem eszem a suliba mert elhulyeskedunk a szunetekben es nincs ra idom.Aztan nem lett jo a verkepem es kiderult leukémia....Nagyon sok minden atfutott az agyamon annyi kerdesem van ,amire oszinte valaszt es nem sajnalat valaszokat kerek szepen.

Mivel jar ez a betegseg?(mellekhatasok,kemo,sugar,stb.)

Ezt az evet meg kijarhatom?

Tudok kozben suliba jarni?

Meg fogok halni?

Tudok igy majd jovore tovabbtanulni?

Hogy mondjam el az osztalytarsaimnak ?

2015. máj. 24. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kilencedikben a 14 eves baratnomet lukemiaval diagnosztizaltak. Az osszes kezelesen ott voltam es mellette altam. Ha hivott ott voltam akar suliidoben akar nem. Kezdetben a szulei elleneztek ezr a dolgot de

aztan rajottek hogy tulajdonkeppen jo ez igy. Volt hogy hetekig en se voltam suliba mert mellete voltam. A hihetetlen jofej ofomnek koszonhetoen nem lett belole baj. Eloszor en is megijedtem hogy elveszithetem de a termeszetfeletti elniakarasa nem ismert lehetetlent mindig eros maradt es nem adta fel. Azóta 7 ev telt el leeretsrgizett, van egy csodalatos ferje es egy 1,5 eves gyereke es teljesen tunetmentes. Ezzel csak arra akartam kijukadni hogy ha valamit nagyon akarsz akkor siketulni fog. Akarj kuzdeni!! Nagyon sok sikert!! Tudom hogy menni fog☺☺

2015. máj. 27. 21:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Koszonom:))

Ez most jol esett:)

2015. máj. 29. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Na? Jól vagy? Meggyógyultál? Remélem igen 😊
2015. szept. 26. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!