Miért vagyok rosszabbul a Frontintól? (0,25)
Elég régóta stresszes vagyok,de vasárnaptól megjelent ez a pánikroham amivel eddig nem találkoztam.(nagyon rossz nem kívánom senkinek)Azóta ezzel kellek ezzel fekszem remegés hányás stb.A lényeg az 3x1 írtak fel (ügyelet,mert időpont csak fél hónap múlva lesz természetesen)de ha én bedobom csak rosszabb a közérzetem nyugtalan vagyok nem bírok nyugton maradni stb. Így inkább nem szedem mert ha nincs roham jobb a közérzetem, de sajnos így is van napi 2-3 roham a reggeli a legrosszabb.Igazából az a kérdésem ha elkezdem szedni rendesen ahogy mondták előbb utóbb eltűnek ezek a mellékhatások?Fog használni végül a frontin?Vagy mit tegyek?
Előre is köszönöm!
Nyolcas: értem mester szóval vágdosam az ereim ha rám jön a roham köszi a segítséget azért!!!
Kilences: én is gondoltam már rá szóval szerinted kezdjem el szedni? és köszi a linkeket :)
Eret vágni???? Az akkor volt gyógymód mikor azt hitték hogy a sok ártalmas nyirok meg egyéb nem odavaló nedv kifolyik.
Lecsökkentettem a 0.5 os Rivotrilt napi 1/2 re és a 20mg. os Citagent is felezem.
Szerintem vedd be amit a doki javasolt és legyél türelemmel míg megbarátkozik vele a szervezeted.
Végül is mi történhet? Vagy jobban leszel egy idő után vagy rosszabbul és akkor hívtok mentőt. Ez a köztes állapot csak egy nyűglődés amibe tényleg belebetegszel mentálisan és fizikálisan is.
"Eret vágni???? Az akkor volt gyógymód mikor azt hitték hogy a sok ártalmas nyirok meg egyéb nem odavaló nedv kifolyik."
De legtöbb esetben hatásos volt! Csak néhányan pusztultak bele! És akkor sem a kifolyatott vér, inkább a ... hozzá nem értése volt a halál oka.
""eret vágni" kifejezés az képletes volt,"
Mindig alapvető tévedések által bukik meg a mutatvány!
Írtam korábban! Az érvágás az hatásos gyógymód volt évezredeken keresztül. Csak a modern orvoslás űzte ki a gyógymódok közül, és csak azóta használjuk képletesen szóösszetételeinkben!
Aztán, nevezhetsz bárminek, mert a túliskolázottságod rólad is lerí, hiába vagy anonim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!