Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mért van ennyire bedugulva az...

Mért van ennyire bedugulva az orrom, és mért tudom csak nehezen kifújni?

Figyelt kérdés
Ez tegnap kezdodott torok fajassal, akkor csak a torkom fajt es gyengenek ereztem magam. Estere mar csak alig faj es olyan lett volna mint ha attcserelodott volna egy nathaval. En mikor nem vagyok nathas akkoris kicsit erdekesen beszelek es olyan lenne mint ha ott fennt az oromban lenne valami de igazabol erzem a szagokat meg minden..Na de most mikor nathas vagyok alig tudom kifujni az orrom, a jobb oldalon teljesen televan azt csak nagyon nehezen tudom esetleg ugy ha befelfujatok de a bal oladlit egeszen jol kitudom,es ez csak akkor van mikor fekszek,amikor felallok mar olyan mint ha a bal oldaliba nem lenne semmi es a jobb oldaliba is csak keves. Mar reg ota ilyen a nathanal es mindig elmulik de szerintem ez nincs rendenben.

2015. máj. 20. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy párosul egy kis allergiával ami tavasszal sajnos előfordul a sok virág, pollen miatt.
2015. máj. 20. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézesd meg orr-fül-gégésszel ha már régóta ilyen, lehet orrsövényferdülés, vagy polip is. Ha nem tudod kifújni, akkor kell rá orrcsepp, amit az orvos ajánl, nehogy arcüreggyulladás legyen a vége.
2015. máj. 20. 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Félek elmenni ne hogy felszurjon vagy valami :D
2015. máj. 20. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!