Apukám tbc fertőzött. Engem csak tüdőszűrőre utaltak be. Nem kéne mantoux próbára is mennem?
Figyelt kérdés
Apukámról nemrégiben kiderült, hogy tbc fertőzött, már kórházban kezelik. Barátnőjéről kiderült a mantoux próbán, hogy fertőzött ő is, úgy hogy tüdőszűrőn semmi rá utaló jel nem volt. Én csak tüdőszűrőre kaptam beutalót a kórháztól, úgy hogy tudják apukámról hogy fertőzött. Miért lehet ez? Nekem miért nem kell mennem mantouxra?2015. máj. 18. 19:44
1/2 szamo77db válasza:
Nekem anyám volt TBC-s. Engem beoltottak, mindenféle vizsgálatokat végeztek rajtam. Rétegröntgen, vérvétel, röntgen, ilyesmi. Szerencsére nekem nem volt semmi bajom. Anyám nem volt fertőző, mert a TBC-s gócot körülvette egy burok, úgy mint a gesztenyét. Tehát nem jöhetett ki a gócból semmi. A gyógyszerek sajnos nem használtak, így végül műtéti úton kellett eltávolítani a gócot. A műtét után még szednie kellett gyógyszert egy ideig. Jó volna, ha téged is megvizsgálnának!
2/2 anonim válasza:
Sziasztok,
szeretném kérdezni kinek hogy alakultak a dolgok a tbc kozben?
Dolgozhatott?
Milyen gxyogyszereket és meddig kellett szedni?
Bármi érdekel.. köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!