Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Benyeltem egy virust?

Tóth V. kérdése:

Benyeltem egy virust?

Figyelt kérdés
Az utobbi idobennem ettem semmi szokatlant,de tegnap mar reggel elkezdodott nalam,hogy kortyog a hasam de nem faj,csak erzem,hogy jon...mar kb 13 oraja (vagy tobb) nem ettem semmit de ebben az idoszakban kb otszor voltam wc-n es eleg hig a vegeredmeny.Valaki tudja,hogy mi ez?Kell aggodnom?Vagy csak tisztul a szervezetem?
2015. máj. 16. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Elég sok hasmenéssel, hányással járó megbetegedés van most, tarts diétát és igyál sok folyadékot (vizet, keserű teát), a hasmenés könnyen vezet enélkül kiszáradáshoz.

Orvoshoz nem ártana elmenni, főleg, ha hőemelkedésed/lázad, hasi fájdalmad, nyomásérzékenységed is van, vagy sokat hánysz.

Smecta, Bolus adstringens, Carbo activatus segíthet.

2015. máj. 16. 10:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazabol Irorszagban elunk es nem Magyarorszagon,nem tudom,hogy errefele most milyen virusok vannak.Egyeb prpblemam nincs es nem is hanyok,hanyingerem sincs csak neha megszedulok de ezen kivul tenyleg semmi,csak eves utan szinte azonnal erzem,hogy kortyog a haam es mennem kell a mosdoba de nem faj...
2015. máj. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!