A kfc től nektek is hasmenésetek van?
Állítólag romlott húsból készítik, és azért fűszerezik annyira, hogy ne érezd rajta.
Nem tudom, erősítse meg bárki, de az interneten (ahol azért sok hazugság terjed) ezt olvasni sokaktól.
Lehet, hogy a túl csípőset nem bírod. Nekem is mindig rossz a gyomrom napokig, ha gyorskaját eszem. Hiába próbálják szépíteni magukat: nem sok valódi dolog van benne, a hozzávalók eredete sem megbízható szerintem, és rengeteg tartósítószer van bennük.
Ezt bebuktad, mert a KFC-ben IGAZI csirkehús van. Szóval ne próbáld már meg lejáratni.
Vagy a csípős íz miatt; vagy esetleg a saját higiéniád HIÁNYA miatt lett hasmenésed... ;) Tudod, alapos kézmosás...!
Okosok...
A kérdező azt mondja, hogy ha 1 hónap múlva eszik, akkor is ugyanez van.
Amúgy szerintem sem a KFC hibája, biztos a kajához van köze, de nem a KFC minőséghez.
Tuti, hogy az ottani fűszerek.
Bátyja, menjél már fel s weboldalra, és olvasd el: 11 fűszer és gyógynövény
Ilyet nem mindennap eszel, a gyomrodat megkúrja, ha érzékeny vagy rá, semmi baj a KFC-vel, a legjobb.
Mindig ócsárolják őket, de nem az amerikai KFC-ket kell nézni, mert ott nem a legjobb, annyi embert etetni, ott jóhogy tucatra ölik a csirkéket, meg soványak, betegek.
Magyarország nem a legfényesebb hely, de ilyen esetekben összeteheted a kezed, hogy a legjobb helyen laksz, a magyar ember a legjobb csirkéket neveli, és a KFC is írja, hogy büszke a hazai partnerekre.
Gondolod, hogy amcsiból hozzák a húst? na szép is lenne.....
Szerintem itthon a legfinomabbak, legjobbak a KFC-k, a magyar ember, a magyar csirke teszi azzá.
Amcsiba nem szívesen ennék, de itthon simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!