SZokott hasmenésetek lenni mensi előtt?
Figyelt kérdés
Nekem mostanában (szülés utáni első mensitől) előtte két nappal mindig hasmenésem van, mindig ebéd után fél órával. Ezzel lehet összefüggésben? De mondjuk most is volt, pedig még nem kellene megjönnie.2010. jan. 12. 14:13
2/8 anonim válasza:
Nekem előtte való nap. Szülés előtt is így volt, és utána is.
4/8 anonim válasza:
Sajnos én még nem szültem:(
De szokott lenni előtte 1-2 nappal, szerintem az izom összehúzódásoktól lehet.
5/8 anonim válasza:
én se szültem még, de szokott lenni 1-2 nappal előtte
6/8 anonim válasza:
Sosem szokott lenni. De még görcseim sincsenek, semmi az égvilágon. Egyszer csak megjön, majd elmúlik, tamponnal észre se veszem, hogy megvan. :) Anyukám és a húgom viszont majd meg halnak, olyan görcseik vannak, de hasmenés nálunk sincs.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Csak mindig ebéd után van görcsök kíséretében, tehát mintha a kajától lenne, pedig nem vagyok érzékeny semmire. Nektek is kaja után van, vagy ettől függetlenül?
2010. jan. 12. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!