6 hónapos lányom antibiotikumot kap. Láza volt. Meg vmiféle hasmenése (napi 5 kb, nem olyan híg állagú)?
Ha jól sejtem szirupban kapja az antibiotikumot nem injekcióban ugye?
Ebben az esetben arra vigyázz, hogy a szirup vivő anyagára lehet allergiás és az okozhat hasmenést. Persze ez nem biztos, de előfordulhat. Nálunk bejött, és a gyerekorvos nem vette észre, hiába mondtam neki, hogy nyálkás hasmenése van a gyereknek. Ezért (mert nem is gyanakodott, hogy a gyógyszer amit ad a két éves gyerekemnek az okoz ilyet) azonnal átvittem egy másik gyerekorvoshoz, ami egy nagyon jó döntés volt!
Persze az normális, hiszen a szervezet a legjobban az alvással tud regenerálódni. Gondolj bele leverte őt a láz, a hasmenés is, a szervezete pedig gőzerővel küzd a betegség ellen. De gondolom majd a dokival értekezel pár nap múlva, hogy Ő nyilvánítsa egészségessé :-)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!