Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom antibiotikumot...

Kislányom antibiotikumot szed, amitől borzasztó hasmenése van. Mivel kezelhetném a popsiját? Vastagon tele hólyagokkal.

Figyelt kérdés

Sudocremet használok,de már semmit se ér.Szegénykém minden pelenkázáskor visít,annyira fáj neki.

7hónapos

2010. márc. 6. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
senki sem hiszi el nekem, hogy a kamillás lemosás segít:DD gondolom te sem fogod:( pedig nálunk 1 nap alatt rendbehozta a popsit.
2010. márc. 6. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Az antibiotikum kiölte a beléből az ott normálisan tenyésző bélbaktériumokat. Kérdezd meg a gyerekorvost vagy a gyógyszerészt, hogy erre mit javasol, de már csecsemőkortól adható a Normaflore, ami visszatelepíti a bélbaktériumokat, és abbamaradna a hasmenése. Nincs semmi ellenjavallata se csecsemőknél, se terhesség vagy szoptatás idején, bátran szedhető a hasznlati utasításban feltüntetett adagban.

[link]

Jobbulást a kicsinek!

2010. márc. 6. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
a kamilla tényleg jó! és Normaflore!
2010. márc. 6. 10:36
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Én is most arra gondoltam,h a kamillát megpróbálom.

Meg veszek ma normaflort,hátha...

Köszi csajok

2010. márc. 6. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:
mi is antibiot szedünk, nekünk a doki a pro kid nevű kiegészítőt javasolta, olyan mint a normaflorcsak babáknak való. De jó a normaflor is természetesen.
2010. márc. 6. 11:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Ti milyen antibiotikumot szedtek és mennyi idős a pici?
2010. márc. 6. 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyanez volt 1 éves lányomnál.augmentint kapott hasmenés piros hólyagok égő vörös bőr a soudocrem sem segített a dokinőnk szerint gombás lett írt rá vény nélkül kapható Batafren krémet ezt használtuk egy hétig nem használt és végső esetben kipróbáltam a Betadin krémet kevertem Neogranormonnal és láss csodát egy nap alatt helyre jött.A Betadin a gyulladásra a Neogranormont a víz taszításképp
2010. márc. 6. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én dokim abbahagyatta velünk a gyógyszert amikor hasmenése lett tőle és azt mondta, hogy csak a normafloret szedjük tovább. Mindig kell normafloret vagy hasonlót szedni ha antibiotikumot kap a gyerek, ezt nem mondta neked?
2010. márc. 6. 11:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Zinnatot és mi is 7 hónaposak vagyunk. Volt pár kérdésem már ezzel kapcsolatban...:)
2010. márc. 6. 11:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem,nem mondta a doki:(
2010. márc. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!