Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ínhüvelygyulladáshoz mi a...

Ínhüvelygyulladáshoz mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A képek alapján elég ilyen hosszúságban befáslizni a kart?

(tudom, hogy egy kicsit vastagon kötöttem be)

Nektek mi a tapasztalatotok?

#kár ##ínhüvelygyulladás
2015. ápr. 30. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a kötés nem sokat fog érni. Nekem azt mondta a doki, hogy vagy gipsz, vagy műtét.
2015. ápr. 30. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A fásli tényleg nem annyira hatásos, mivel a csuklódnak nem szabad mozognia. Nekem visszatérő ínhüvelygyulladásom van, középiskolában nagyon sokat gépeltem, bokszoltam, így alakult ki. Most gyakran visszatér a gyulladás, mert a munkahelyemen is sokat gépelek, ráadásul meg is szoktam erőltetni. Voltam kézsebésznél is, aki Aflamin fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentő krémet ajánlott, illetve vettem ilyen csuklórögzítőt, amiben sín van, olyan, mintha gipsz lenne, nem engedi mozogni a csuklódat, gyorsabban elmúlik a gyulladás és ezt leveheted bármikor. Keress rá a neten!
2015. máj. 1. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én annak idején kerítéshúzástól "sérültem meg".

Olyan ínhüvelygyulladás lett a bal kezemben,hogy már fogni sem tudtam vele,be volt egy helyen dagadva...egyszóval már engem is a műtéttel riogattak.

Aztán elmentem egy ismerősömhöz, aki nagyon jól ért a sérülésekhez: kétszer jártam nála, mire sikerült rendbe hoznia! Azt nem mondom, hogy nem fájt,mert mind a két alkalommal majd besz...tam, de megérte, azóta semmi bajom vele,nem szokott fájni, egyedül csak egy kisebb pukli emlékeztet rá, de alig vehető észre. A jobb karomban pedig egyszer egy kiugrott csukló ízületet rakott vissza, az sem volt kellemesebb, de az se fáj azóta!

2015. máj. 22. 06:48
 4/4 anonim válasza:
Én is épp kezdődő ínhüvelygyulladással küzdök (azért tudom, hogy kezdődő, mert már többször volt sajnos). Amint fájdolgálni kezd a kezem, azonnal ugyan így kötöm be, csak talán a hüvelykujjam nem tud ennyire mozogni. Kösd be éjjel-nappal, pár nap - max egy hét és el kell, hogy múljon, ha nem erőlteted. Viszont ha már meglévő és tényleges ínhüvelygyulladásod van, akkor én is inkább a merevítős szorítót ajánlom.
2015. máj. 22. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!