Mi a tapasztalatotok az 'ActiveBio+' gyógylámpáról? Tényleg segít a gyógyulásban?
Vettünk egy ilyen lámpát szüleimmel, sok jót hallottunk róla innen-onnan, de kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére akiknek van ilyen. Tényleg használ? És ha igen, ti mire használtátok?
Remélem ez a lámpa ne valami átverés, vagy ilyesmi, mert nem volt olcsó mulatság.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
Ha egy vagyon fizettél érte akkor hatni fog! Mert akkor már megvan a hited benne (placebo hatás)
Egyébként otthon el lehet készíteni, egy kis fogyasztású csupán 12,5W maximum. Négy darab 50 wattos halogén fényszórót sorba kötve. Csupán ezer forintba került.
Nagyon huzatérzékeny voltam, a nyakam, hátam, mellem, vállaim, karom szokott fájni. Ezeket húsz percnyi lámpázással azonnal meg lehet szüntetni. Ínhüvely, ízületgyulladásokra is nyugtatólag hat.
A biopron körüli polarizált mese, csak egy üzleti kreálás! Áltudományos mese! Semmi jelentősége nincs, csak azért mesélik, hogy a hitet felébresszék a gyanútlan hallgatóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!