Szorongás miatt fulladásérzés, remegés, megőrüléstől való félelem?

A sport segíthet a szervezet oxigénellátásán. A kb. 100 km-es biciklizések után nem nagyon gyötört a stressz meg egyéb lelki bajok. Persze nem forgalmas és szmogos városban értendő a biciklizés hanem a tiszta levegőjű természetben. A biciklizést össze szoktam kötni rokonlátogatásokkal meg bármi fontossal. Lassabb mint busszal de az utána érzett testi-lelki frissesség és kiegyensúlyozottság érzése az a plusz ami miatt jó időben megéri. Például a Bakony levegője is nagyon tiszta és oxigéndús. Az emelkedők ellenére ott biciklizni egy luxusszanatórium.
Most már értem hogy édesapám miért ragaszkodott még 90 évesen is a háztáji gazdálkodáshoz. Szinte dühbe gurult amikor ki akartam venni a kezéből a kaszát vagy a kapát. Mert azzal a természetben végzett mozgástól fosztottam volna meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!