Igaz hogy aki epilepsziás és ha gyermeket szül múlhatnak a rohamok?
epilepsziás vagyok,évente 1-2x előjön.Egészségesen születtem,
6 hónapos koromban agyvérzést kaptam,azóta az epilepszia betegség maradt vissza. Timonilt és lamictalt szedem 25 éve.Ugy hallottam,ha szül valaki,megváltozik az anyagcsere és elmúlnak a rohamok.
Ezt a baba semmikor nem örökölhetné,ugye? És amit szedek állandó gyógyszert,attól sem lesz baja? Van már egy gyermekem,egészséges, 5 éves múlt, másodikat tervezzük de félek.Ugye nem alakulhat ki semmi neki?
Tapasztalatok?
olyan válaszokat várok akik hasonló cipőben járnak.
Ilyen súlyú problémával miért nem egy orvosnál teszed fel a kérdéseidet?
Amúgy az én édesanyám is epilepsziás volt. Sem a testvérem, sem a gyerekeim nem lettek betegek.
Viszont többféle epilepszia van.
Koszonom a választ.
orvosnak már feltettem a kérdést,semmit sem tudnak. Annyi nyugtato szamomra hogy nem szuletestol van,igy nem oroklodo.csak vissza maradott sajnos
Akkor keress olyan orvost, aki tud válaszolni. Egy neurológusnak tudnia kell, hogy mit adhat és mit nem a terhesség alatt...
A gyereked ugyanakkora eséllyel lesz epilepsziás, mint bármelyik más gyerek, hiszen nálad nem genetikai oka van, azaz nem öröklődik.
De miért kaptál 6 hónaposan agyvérzést? Annak is lehet valami oka...
De ez az egész kérdés hogyhogy nem az első gyerek előtt merült fel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!