Ha folyamatosan cseng a fülem mintha koncertről jöttem volna akkor lehet a magas koleszterintől?
Mióta tart, és hány éves vagy?
Kismillió dologtól lehet, a magas vérnyomáson a fertőzésen át autoimmun betegségig.
Ha már több, mint 1-2 hete fennáll a probléma, én a helyedben megnézetném fül-orr-gégészeten.
1. vagyok.
Dobhártya lesz,irány a fülészet!
ez hallás károsodás lesz, nekem koncert után ez volt csenget
fülészet kapsz majd gyógyszert
Lehet. De lehet egy csomó más dologtól is.
Páromnak több mint egy éve cseng, végignéztek mindent, nem tudják az okot.
Volt nyaki UH, koponya MR, fül-orr gége, fogászati góckutatás, stb.A koleszterinje magas, ez is okozhatja, de elég csak elaludni a nyakad, a rossz keringésől elhalhatnak idegek, és az agy fantomzajjal pótolja az addig onnan kapott jelet.
Írtad a fejfájást, ha sok ibuprofén hatóanyagú fájdalomcsillapítót szedsz rá, az is kihozhatja, fokozhatja.
Keress rá a tinnitus szóra. Remélem neked csak átmeneti és elmúlik.
tinnitus sokszor zajártalom okozza elhallnak a fülben a sejtek és a kiesés miatt az agyban létre jön a fantom hallás ahogy írták, de ezt az elhalást vérellátási zavar okozza van olyan h értágítókkal orvosolható
fülészet és vizssgálatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!