Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan kaphatok szandekos...

Hogyan kaphatok szandekos tudogyuladast szerdara? Info lent 17/l

Figyelt kérdés
Nagyon surgosen tudogyuladast akarok es egy nagyon bevalt tippet mongyatok ami tuti h bevalik
2015. ápr. 20. 16:12
 1/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm most halt meg tüdőgyulladásbab. Sok sikert.
2015. ápr. 20. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Minek a tüdôgyuszi?

Borítékoljátok a dokival és kész

2015. ápr. 20. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj és írd meg szépen azt a dolgozatot, szerdáig még van másfél napod.
2015. ápr. 20. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért pont tüdőgyulladás kell?Hányás,hasmenés?Vagy influenza?Azok nem jók?
2015. ápr. 20. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek azt rögtön látni. Eszed nem sok van, mert ha lenne tudnád, hogy tüdőgyulladás nem úgy megy, hogy bekapok egy tablettát, és szerdára beteg leszek. Ahogy azt is tudhatnád, hogy nagyon komoly gondok lehetnek ha valaki tüdőgyulladást kap. Amúgy meg, 17 évesen írd már le helyesen azt a szót, hogy MONDJATOK! ekkora ostoba lányt!!!
2015. ápr. 20. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Tüdőgyulladást ne akarj! Az nagyon komoly, nem egy kis nátha (bátyám 39 fokos lázzal feküdt vele, nem éreznéd otthon jól magad). Torokfájás, nátha (=sima megfázás) is elég, hogy a doki kiírjon.
2015. ápr. 20. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Neked elmentek otthonról.Én voltam tüdőgyulladásban és csak szólok hogy szörnyű volt.....egy hétig kaptam az inekciot....amutol lezsibbadt a lába es alig birtam lábra állni.Es igen én is hallottam olyat hogy valaki belehallt.Ulljel le a seggedre es tanulj.Meg rosszul is elsulhet ez a kis játék.Ne csinálj hülyeséget.
2015. ápr. 20. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Darwin-díjat is kaphatsz mellé, ha belehalsz.
2015. ápr. 20. 16:53
 9/9 A kérdező kommentje:
hat en is voltam mar tudogyulladasos nem kel szopogatni a f___T felvilagositast se kerek kösz!
2015. ápr. 20. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!