Miért kellemetlen szagú a kislányom?
Figyelt kérdés
Lányom 15 éves és kb fél éve szenved amiatt, hogy akármilyen izzadásgátlót használ, mégis kellemetlen szaga lesz. Voltunk vele vérvizsgálaton, bőrgyógyásznál, de semmi baja nincs elvileg, nem tudják, hogy miért van nála ez a probléma. Valami ötletetek nincs esetleg? Tanácstalan vagyok. (Nem dohányzik, nem él egészségtelen életet.) Köszönöm!2015. ápr. 17. 07:24
11/14 A kérdező kommentje:
A hónalja büdös. Nagyon szúrós, csípős, bántó szaga van. Nem tudom mihez hasonlítani.
2015. ápr. 17. 08:29
12/14 A kérdező kommentje:
Hormont nem néztek. Azt hol lehet megnézetni?
2015. ápr. 17. 08:30
14/14 anonim válasza:
Basszus, megint itt az oxigénhiányos csávó, akinek mindenre megoldás az, hogy szív levegőt xD
Unalmas már nagyon.
Kamaszkor lehet, máshogy reagál a hormonális változásra a szervezete. Többet zuhanyozni, rajtam ez segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!