Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a fülem, de nem tudom mit tegyek! Múlt hét csütörtökön kezdett elnagyon fájni aznap el is mentünk orvoshoz. Ő nem látott semmit csak azt, hogy sok a fülzsír, de azt nagyjából ki is takarította. Adott orrcseppet amivell fújtam bele. Még így is nagyon fájt, de szedtem néha fájdalomcsillapítót, ha már elviselhetetlen volt. Este infralámpáztuk, sóval melegítettük, csöpögtettünk bele kövirózsát. Tegnap megint elmentünk, de akkor se látott semmi érdekeset. Nagyon fáj érintésre is. Amikor nézte akkor is nagyon rossz volt, utána mégjobban fájt. Azt mondta, hogy fújjak tovább az orromba és hogy vegyünk nurophent (vagy mi a neve). Vettünk is, de az csak a fájdalmat csillapítja, amikor kimegy a hatása, akkor megint szörnyű. Ha eszem, mozgatom az állkapcsom akkor is fáj. Igazából úgy fáj, hogy mintha csípne és néha belenyilal a fájdalom és viszket. Most is fáj, de nem tudok mit tenni, arra az oldalamra nem tudok fordulni. Nem is mennék ki a szobából, mert anyukám mérges lenne, hogy mit mászkálok ilyen későn és nem akarok hangoskodnii sem. Szval nem tudom mit tegyek, légyszi segítsetek!

2015. ápr. 16. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:
próbálj egy másik dokihoz elmenni.
2015. ápr. 17. 00:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Másodjára már más volt.
2015. ápr. 17. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!