SOS! Nagyon fontos! Nem tudom mit tegyek. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Bármit iszom vagy eszem egyből kihányom és már kb két hónapja alig tudok enni valamit és ha esetleg igem azt kihányom... Nagyom fáj a gyomrom, szédülök és alig tudok nenni is annyira gyenge vagyok a szám kicserepesedett és sebes devazt gondoltam csak a szél... De nem igazám voltam semerre... Ennek lehet köze hozzá? Rá érek holnap reggel el menni orvoshoz vagy jobb lenne már most ülyeletre?2015. ápr. 14. 16:21
11/13 A kérdező kommentje:
Rendben de akkor menjek most orvoshoz vagy ne?
2015. ápr. 14. 17:09
12/13 anonim válasza:
És menj orvoshoz,vagy hívjátok ki az ügyeletet.Kapsz injekciót,hányáscsillapítót,és jobban leszel.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. ápr. 14. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!