Hányok és csak fogyok. Már nagyon vékony vagyok. Mit tegyek?
Először is zabálni a ló szokott,meg a pr0lik,Te csak maradj az evésnél.
Milyen orvos,az,aki nem tud segíteni?
A hasmenés és a hányás szerintem azt jelenti,hogy valami vírus ,vagy a szervezet által nem kívánt anyag jut,vagy van a szervezetedben,amit az nem tűr el.
Lehet pszichés probléma,gyomorideg,sokan idegi alapon lesznek gyomorbetegek.
Nem szeretnék semmi rosszra gondolni Veled kapcsolatban,de nem vagy e rákattanva valami anyagra(?)
beszélj egy másik orvossal,utaljon be további vizsgálatokra,széklet,gyomor vizsgálat,ilyesmi...
Egyébként lenne e étvágyad,gondolsz e finom ételre,ízekre,vagy eleve az ennivalóra undorral gondolsz?
2-3 vagyok,folytatnám azzal,hogy a stressz,és idegeskedés miatt van ez az egész,biztos.
Ezek teljesen tönkreteszik az embert minden tekintetben,úgyhogy ki kell valamit találnod.
reggelente stresszesen ébredsz,gyomorideg van?
Szia!
Szerintem ha most próbálod ki a Nutridrinket, azt is ugyanúgy ki fogod hányni. Először próbálj megnyugodni, kicsit rendezni a pszichés problémáidat, és utána a Nutridrinket. A Nutridrink nem olyan, mint egy gyógyszer, inkább sűrített kajaként képzeld el, ami ráadásul könnyen emészthető is.
Ha nem szűnik a hányás-hasmenés, akkor keress másik orvost vagy próbáld meg rávenni a mostanit, hogy küldjön el több vizsgálatra. Vérvizsgálatból nem tudom, milyen részletes volt, mindenféle ételallergiát, lisztérzékenységet is néztek-e. A Nutridrink ebben az esetben is segíthet, mert ha abból legalább egy keveset meg tudsz inni hányás nélkül, akkor már nem halsz éhen.
A nutridrink egy sűrített szemét.
Milyen most az étrended? Miket eszel?
Hányós vírus fertőzés nem tart 2 hónapig..
Le kell tisztítani az étrendedet, kiszűrni mire vagy nagyon érzékeny. Kezd sima főtt rizsevéssel, meg a sót pótold, ez így már nagyon nyami eledel.
Majd vezesd itt hogyan reagál a szervezeted a sima, puritán rizsre. Élvezd az ízét, ez fog életben tartani.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Megint 2-3 vagyok,
nyugtató,soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmilyen ilyesmi
Nem kell halmozni a megoldásokat,szépen vissza kell menni az elejére.
Idegeskedés...
Azt kell megszüntetni,ami ezt okozza.
Milyen nyugtató?
És az étrended..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!