A derekamra hízok nagyon,meg sokat izzad a tenyerem.Az orvos mondta hogy ha hullik a hajam és ha izzad a tenyerem menjek vissza.A tenyerem nem izzad annyira most,de össze vissza hízok,és ijesztő.Mert alapból elég vékony lány vagyok,de most a hasamra hízok,de olyan mintha zsíros lenne hanem inkább mintha fellennék puffadva,de nem vagyok.
Sajnos nem tudnak sokat kezdeni az ilyesmivel, csak ha extrém hormoneltérés van.
Inkább keleti gyógyászattal érdemes próbálkozni, és energetikai gyógyítással.
2015. ápr. 9. 15:28
2/9 A kérdező kommentje:
:/ Oh..ez tök szívás.Köszönöm :)
De meg próbáltam edzeni is,már egy ideje csinálom,és mintha nem is tennék semmit az "úszógumik" ellen..Elég ragaszkodó..
2015. ápr. 9. 15:33
3/9 anonim válasza:
Kiderült már vérvételből, hogy pajzsmirigy alulműködésed van, vagy csak a gyanúja áll fenn bizonyos tüneteid miatt?
2015. ápr. 9. 16:00
4/9 A kérdező kommentje:
Vérvételből derült ki,de utána 1 hónap múlva jöttek a tünetek.Mondta a dokim hogy menjek ha tünetet észlelek.De azóta nem mentem vissza.Lassan már kéne mert ez folyamatos hízás kikészít.
2015. ápr. 10. 10:21
5/9 A kérdező kommentje:
De érdekes volt,mert elküldtek pajzsmirigy ultrahangra,ahol az ultrahangos nő azt mondta hogy kicsit a pajzsmirigyem és kicsit más alakja van és még is a papíromra azt írta hogy normális és nincs vele semmi gond.És megjegyezte hogy milyen vékony vagyok és hogy ez ritka hogy vékony lányoknál/fiúknál alulműködik..és azóta hízok.
2015. ápr. 10. 10:28
6/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, illetve hogy mennyi a TSH értéked az utolsó leleteden?
2015. ápr. 10. 11:44
7/9 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.Ilyet hogy tsh na ilyet nem találok a leleten.De ami mas eredményt kapott : frhérvérsejtszám (10.00) ,neutrophyl gran.% (75.80) ,c-reaktin protein (43.60) ,MCV (97.3) MPV(8.9) lymphocyta % (12.20) nem értek hozzá :(
2015. ápr. 11. 07:06
8/9 anonim válasza:
# 7
Ezen a leleten nem szerepel semmi, amiből kiderülne, hogy rendben van-e a pajzsmirigyed működése.
Ha nem találsz korábbi vérképeden TSH, FT4, FT3 értékeket, akkor nem történtek ilyen vizsgálatok, és esetleg csak a tüneteid alapján valószínűsíti az orvos, hogy pajzsmirigy alulműködésed lehet.
Azt érdemes tudod, hogy ha valaha kisbabát szeretnél, akkor fontos, hogy a pajzsmirigy funkcióid rendben legyenek, illetve ha beigazolódik az alulműködés, akkor tiroxin hormonpótlásra lesz szükséged szájon át szedhető tabletta formájában.
2015. ápr. 12. 12:10
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes lenne visszamennem a házi dokimhoz? Mert akkor ma felhívom,mert így rosszabb ha nem tudok semmit sem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!