Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandó hasmenés mi lehet az...

Állandó hasmenés mi lehet az oka?!

Figyelt kérdés

Tavaly nyár óta kezdődött az egész, azóta van hasmenésem kisebb-nagyobb szünetekkel, mostanság már szünetek sincsenek állandóan híg székletem van.

17 éves vagyok, 177cm 50kg (tudom a súlyom nagyon kevés de ezen nem lehet javítani, mivel ilyen a természetem/anyagcsere.)

Viszont néha néha mellék tünetként a hasmenéshez jelentkezett egyfajta reggeli gyengeség, alig bírok olyankor a lábamon állni, vagy felemelni a kezem.

Ez néha néha napközben is rám tört néha szédülés kíséretében, a fejfájás se ritka dolog nálam.

+ Nagyon érzékeny lettem a hidegre, korábban nem voltam az a fázós típus de mostanában fagyok meg olyan helyeken ahol másoknak kellemes az idő.

Ez a reggeli/napközbeli gyengeség 1 héten mostanság max. 2-3x tör rám, van a családunkban cukorbeteg, a nagymamám van rá eshetőség, hogy én is az lennék?!

2015. ápr. 8. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el vizsgáltasd ki magad. De lehet a helytelen étkezés is az oka.
2015. ápr. 8. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Háziorvos minél hamarabb!
2015. ápr. 8. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem hasonló tünetekkel crohn gyanújával utaltak gasztroenterológushoz.
2015. ápr. 8. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz. Egyáltalán nem természetes, amiről írsz. Nincsen olyan, hogy "nekem az állandó fosás a természetem"
2015. ápr. 8. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ibs, crohn, ételintolerancia, bélféreg... Sok oka lehet, minél előbb menj el a háziorvosodhoz. Először széklet vizsgálatra, vérvételre és hasi ultrahangra küld, egyik se fáldalmas.
2015. ápr. 8. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Az állandó hasmenés legyengít, akár "csak" kísérő tünet is lehet a gyengeség, fázékonyság, ezzel jelzi a szervezeted, hogy elég.

A hasmenés rengeteg dologtól lehet, pl. ételallergia, IBS, parazita. Menj el háziorvoshoz, elsőre széklet tenyésztést fog csinálni valószínűleg.

A cukorbetegségnek a hasmenés nem tünete.

2015. ápr. 8. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Én ötven évet éltem így. 27 évesen már nem bírtam az állandósult alhasi görcsöket, önkezüleg akartam végetvetni , de visszahoztak! gyomortükrözések eredménye mindíg más, gyomorsavtúltengés, nyálkahártya gyulladás, gyomorszáj sérv, volt a diagnózis. A széklet, már sebesre csípte a kloákám. A teleket rettegve vészeltem át. Egy évvel ezelött jöttem rá hogy mi okozta a problémákat. Egy ritka nyelőcsőrendellenesség. Mert nem találtam értelmes gasztrookost, így saját magamat voltam kénytelen gyógyítani. Már egy éve én is látom, hogy valóban szép az élet, tüneteim enyhültek, székletem megszilárdul. A többit privátban!
2015. ápr. 8. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége? Hasonló tüneteim vannak 2 éve, és nagyon félek. Hogy vagy most?
2019. máj. 10. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Engem is érdekelne mitő volt. Ugyan nekem még csak egy hete tart ez, tervezek már vele dokihoz menni hátha fertőzés csak, de nem tudom mitő lehet.
2020. jún. 13. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!