Állandó hasmenés mi lehet az oka?!
Tavaly nyár óta kezdődött az egész, azóta van hasmenésem kisebb-nagyobb szünetekkel, mostanság már szünetek sincsenek állandóan híg székletem van.
17 éves vagyok, 177cm 50kg (tudom a súlyom nagyon kevés de ezen nem lehet javítani, mivel ilyen a természetem/anyagcsere.)
Viszont néha néha mellék tünetként a hasmenéshez jelentkezett egyfajta reggeli gyengeség, alig bírok olyankor a lábamon állni, vagy felemelni a kezem.
Ez néha néha napközben is rám tört néha szédülés kíséretében, a fejfájás se ritka dolog nálam.
+ Nagyon érzékeny lettem a hidegre, korábban nem voltam az a fázós típus de mostanában fagyok meg olyan helyeken ahol másoknak kellemes az idő.
Ez a reggeli/napközbeli gyengeség 1 héten mostanság max. 2-3x tör rám, van a családunkban cukorbeteg, a nagymamám van rá eshetőség, hogy én is az lennék?!
Az állandó hasmenés legyengít, akár "csak" kísérő tünet is lehet a gyengeség, fázékonyság, ezzel jelzi a szervezeted, hogy elég.
A hasmenés rengeteg dologtól lehet, pl. ételallergia, IBS, parazita. Menj el háziorvoshoz, elsőre széklet tenyésztést fog csinálni valószínűleg.
A cukorbetegségnek a hasmenés nem tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!