Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik a vese gyulladás tünetei?

Mik a vese gyulladás tünetei?

Figyelt kérdés
Nem voltam orvosnál,de gondolom vese gyulladásom lehet,hisz fáj a bal vesém,oéyan szinten hogy sugarzik előre a petefészkembe.A bal oldalamon apszolult nem tudok aludni. Vagy talan lehet ez a petefészek gyulladástol is?
2015. márc. 12. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet bármi..petefészek ciszta, vese probléma..ha vesemedence gyulladásod lenne, lenne lázad, rossz közérzeted is, esetleg zavaros vizeleted. mindenképp menj el orvoshoz. akár petevezeték gyulladás is lehetne, amit tényleg muszáj kezelni, ha nem akarsz később meddő lenni, vagy méhen kívüli terhességet.
2015. márc. 12. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) epp most értem haza a dokitol,és igen petefészek gyulládosam van,ami persze nem lett kikezelve. :/ most szedem a gyogyszereket kupokat is kaptam,remélem jo lesz.:/
2015. márc. 13. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!