Vesekő utáni gyógyszer?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete vesekövet (egy kisebbet, egy nagyobbat) ill. vese medence gyulladást diagnosztizáltak.. kaptam gyógyszereket köztük halidor gyógyszert, majd vissza mentem újabb gyógyszert Nitrofurantiont kell szednek mindegyikből 3x1et. Azóta a vesémet nem fájt, nem szúrt, nem görcsölt viszont hányingerem/hányás van nem sokkal miután a gyógyszereket beszedtem... Nem tudom pontosan de szerintem a gyógyszerek okozzák, volt valakinek hasonló tapasztalata ezekkel a gyógyszerekkel? Ha nem fáj a vesém meg semmi, akkor nem a vesekő miatt van a hányás vagy lehet attól is? Már azon gondolkodom abba hagyom a szedést.. :/2014. aug. 15. 21:19
1/2 anonim válasza:
NEM SZABAD magadtól abbahagyni, viszont vissza kell menned az orvoshoz sürgősen!
Antibiotikumot kapsz a vesemedence-gyulladásodra. Egyszerű mellékhatásokat tapasztalsz. Ha önkényesen abbahagyod, anélkül, hogy pótolnák valami mással, azzal kinevelsz magadnak egy antibiotikum-rezisztens vesemedence-gyulladást.
Menj vissza dokihoz, ad másikat, ha ezt ennyire nem bírod. A lényeg, hogy a kezelés nem állhat a vesemedence-gyulladás közepén le.
2/2 Katonca válasza:
A Nitrofurantoin egy borzasztó gyógyszer! Folyamatosan rosszul voltam, míg szedtem! Remélem a kérdés feltevő eldobta, íratott másik antibiotikumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!