Van valaki, aki születése óta ekcémában szenved? Kort és nemet is kérnék!?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 14:33
1/5 anonim válasza:
Nekem meleg allergiám van, ami ekcémában jön ki. Viszketek, utána pedig kiütéses leszek, főleg a hajlatokban. Novemberben születtem, és az első nyaramon, 8 hónapos jött ki. Szóval mondhatjuk, hogy születésem óta van.
14/L
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Nekem unokaöcsém születése óta,de ő folyamatosan viszket és mindene! Tej,tojás,tejtermékek mind alergiás reakciót vált ki nála és akkor jobban viszket,jobban kipirosodik mindene :/ Szörnyű dolog ez az ekcéma....
2014. aug. 5. 15:56
3/5 A kérdező kommentje:
Te mivel csillapítod? Mi hatásos? Hova jársz orvoshoz?
2014. aug. 5. 15:56
4/5 anonim válasza:
Uh, sajnálom unokaöcsédet :S Én gyógyszernek Aeriust használok, kenőcsnek meg Protopicet. Ezek általában használnak. Szerencsére, kezd ez az egész elmúlni. Tavaly volt olyan, hogy 1 héten keresztül alig aludtam, annyira viszketett.
5/5 anonim válasza:
Ja, és orvoshoz már nem járok, mert ezeket a rendes háziorvos is fel tudja írni, de régebben elég sok helyen voltam, mert nem tudták kitalálni, vajon milyen allergia lehet. De így egy nevet sem tudom sajnos mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!