Szemölcs már megint? (bővebben leírom. )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy tavaly nyáron le operálták a fejem jobb oldalán lévő szemölcsök (ott úgy a fejem közepén a haj között!) és szóval jó is volt,eltűnt maradt utána egy heg ahol nincs hajam. Az utóbbi napokban hát inkább csak tegnap este,hogy ez a heg elkezdett dudorodni kifelé,talán mindig kicsit jobban (de lehet csak én hiszem ezt,hogy nő..) szóval esetleg valaki tudna tanácsod adni,hogy vajon mit kezdjek most? szerintem semmiképp nem kéne figyelmen kívül hagyni..
köszönöm szépen a válaszokat,pláne ha valaki tényleg hasznost választ ad!
20/F már ha számít valamit..
#szemölcs #hátha nem vagyok rákos..
2015. márc. 10. 21:19
1/4 anonim válasza:
Milyen fajta szemölcsöd van a fejeden?
2/4 A kérdező kommentje:
hát szerintem semmi különös nem volt vele,igazából születésem óta ott volt,csak sokáig volt hosszú hajam és el takarta meg minden.. én sem tudtam,hogy van vagy is igazából nem vettem észre és amióta rövid a hajam,kellemetlen volt ott, csúnya is meg süti a nap stb nem volt túl nagy de kicsi sem,pont jól kivehető. anyukámnak is van csak ő megvan vele,nem látszik neki és nem zavarja.. szóval most nemtudom,hogy miért.. talán újbol kifog nőni? O.o
2015. márc. 10. 22:18
3/4 anonim válasza:
Lehetséges, de biztos, hogy szemölcs és nem lencse?
4/4 A kérdező kommentje:
nem az! szemölcs volt,viszont ez előtt véletlen fésülködés közben megsérthettem.. elvileg ez lefog lappadni.. hát én nagyon remélem! :D
2015. márc. 11. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!