Szerintetek mit csinaljak? Menjek megint orvoshoz?
Figyelt kérdés
Beteg voltam. Az orvos azt mondta arcüreggyulladás. Az arcom jobb felèn megjelent egy fura dolog. Nem pattanás. Oriási...majdnem egész arcomon van. Eléggé fel van dagadva piros és már sebesedik is. Nem tudom mitől lehet de nagyon zavar, és nagyom csunya. Gyógyszertárban kánforos krèmet ajánlottak rá meg kammilateát. Egyik sem használt pedig már 4 napja bajlódok vele. Szerintetek mit csináljak ?2015. febr. 19. 11:01
1/9 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz. Lehet, hogy valamilyen allergiás reakció a szedett gyógyszerekre.
2/9 anonim válasza:
Szerintem valaki máshoz menj, mert ez nem normális dolog.
3/9 anonim válasza:
De hol jelent meg?
A bőrön? Vagy belül?
4/9 anonim válasza:
Már rég elmentem volna orvoshoz evvel
5/9 A kérdező kommentje:
ez látszik kívülről....meg felvan dagadva de az a képem nem látszik...és sokkal pirosabb csak alapozó van rajta
2015. febr. 19. 12:50
7/9 A kérdező kommentje:
De mitől lehet ? Lehet az antibiotikumtól ? Ha vissza megyek körzeti orvoshoz ő tud valamit csinálni ? Vagy mindenképpen át fog utalni bőrdokihoz? Nem merek így kimenni qz utcára nagyon durva. :(
2015. febr. 19. 14:57
8/9 szamo77db válasza:
Feltétlenül vizsgáltasd meg magad bőrgyógyásszal!
9/9 A kérdező kommentje:
Már beszèltem a körzetimmel. Azt mondta hadjam abba az antibiotikumot, ès holnap menjek el hozza.
2015. febr. 19. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!