Szerintetek ez hipohondria? Mért alakult ez ki? bemesélem csak a dolgokat?
Nagyon hosszú ideig egészségtelenül étkeztem és stresszeltem, plussz sokat cigiztem és nagyon megbetegedtem. De annyira rosszul voltam, mint még soha.
Jött a vizsgaidőszak és még rosszabb életmódba kezdtem, a végére nagyon kimerültem. Azt hittem, hogy sólyos beteg vagyok, furcsa dolgokat láttam a torkomba, szédültem állandóan és megittam naponta kb 2-3 liter vizet, ezért úgy döntöttem, elmegyek orvoshoz. Az orvos torokgyulladást látott, de nem csillapodtak a tünetek, ezért vérvételre és fül-orr gégészetre is elmentem. A labor eredményem szinte tökéletes, semmi gond nem mutatkozik, és a fül-orr gégészeten is azt mondták, hogy ahhoz képest, hogy dohányzom, szép a torkom. Mégis mi van akkor? Miért nem változik semmi? ugyan olyan fáradt vagyok és szomjas. Egyfolytába aggódok. Lehetséges, hogy azért érzem magam gyengének, mert keveset eszek és inkább cigizek helyette? semmi étvágyam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!