Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez hipohondria?...

Szerintetek ez hipohondria? Mért alakult ez ki? bemesélem csak a dolgokat?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú ideig egészségtelenül étkeztem és stresszeltem, plussz sokat cigiztem és nagyon megbetegedtem. De annyira rosszul voltam, mint még soha.

Jött a vizsgaidőszak és még rosszabb életmódba kezdtem, a végére nagyon kimerültem. Azt hittem, hogy sólyos beteg vagyok, furcsa dolgokat láttam a torkomba, szédültem állandóan és megittam naponta kb 2-3 liter vizet, ezért úgy döntöttem, elmegyek orvoshoz. Az orvos torokgyulladást látott, de nem csillapodtak a tünetek, ezért vérvételre és fül-orr gégészetre is elmentem. A labor eredményem szinte tökéletes, semmi gond nem mutatkozik, és a fül-orr gégészeten is azt mondták, hogy ahhoz képest, hogy dohányzom, szép a torkom. Mégis mi van akkor? Miért nem változik semmi? ugyan olyan fáradt vagyok és szomjas. Egyfolytába aggódok. Lehetséges, hogy azért érzem magam gyengének, mert keveset eszek és inkább cigizek helyette? semmi étvágyam.

2015. márc. 8. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan ideges, feszült vagy, akkor attól szomjazol. Nekem is így jelentkezik a stressz. A többi tünetedre is magyarázat lehet. Meg kellene nyugodnod, és rendesen enni. Ha másképp nem megy növényi nyugtatót szedj rendszeresen és vitaminokat. Sportolj napi szinten valamit, az boldogsághormont szabadít fel az agyadban.
2015. márc. 13. 21:35
 2/2 anonim válasza:
A stressz nagyon sok mindent előhozhat az emberből, fizikai jeleket is úgyhogy ez lehet a pakliban.
2015. márc. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!