Már nincs lázam, mégis úgy érzem magam mintha lenne, miért van ez?
4. napja vagyok beteg, első 2 napban 39.5-re is felment, de lázcsillapítókkal, hideg zuhannyal sikerült levinnem. Az utsó 2 napban meg 36.9-37.7 közt váltakozik, mégis úgy érzem magam mintha több lenne, pl ha fölkelek az ágyból akkor egy idő után elkezd rázni a hideg, stb. És most van 24 órája h nem vettem be semmiféle orvosságot, szóval nem azok tartsák lent a lázam. (am meg digitális és régifajta lázmérővel is megmértem többször is)
Ezenkívül köhögök és náthás is vagyok, de ez önmagában láz nélkül nem szokott gondot okozni.
Nem tudom számít e, de tegnap 4x voltam wc-n, és az ürülékem fos állagú volt (bocs nem tudom szebben megfogalmazni), ma már aztán jóval szilárdabb volt, de még mindig nem az igazi.
Amúgy étvágyam elég jó, meg a közérzetem se rossz, fáradt se igen vagyok mégis szarul vagyok.. azonkívül h néha fáj a hátam a sok fekvéstől, vagy itt-ott kicsit a fejem, nem igazán van panaszom...
Na, akkor segítek: ürülékem fos állagú volt= hasmenésem volt, hasmenéses volt a székletem.
Szerintem menj el az orvoshoz, egyrészt lehet, hogy nem ártana, ha meghallgatnák a tüdődet, megvizsgálnának, kettő, hogyha olyan a gond, akkor kapsz rá gyógyszert. Akkor pedig nem kellene tovább húznod ezt, és hamarabb meggyógyulnál. Én is azt hittem, hogy jól vagyok, köhécseltem, de a lázam elmúlt, a közérzetem jobb lett, aztán csak kiderült, hogy tüdőgyulladásom van.
ma voltam dokinál, konkrétan nem is mondta h mi a bajom, csak kiírt kalcium tablettákat meg vmi láz/fájdalom csillapítót. Tüdőmeg meg se hallgatta, csak a torkomnál meg úgy az állkapcsom allját nyomogatta és kérdezte hogy fáj e ott illetve a füleimnél.. mind1 igazából már most jobban vagyok, illetve már akkor azvoltam amikor köjöttem a rendelőből.. szerintem már egy kicsit beképzeltem h vmi bajom van mivel nem akart elmúlni ez a rosszullét.
(hasmenésre gondoltam én is, de az nem lett volna teljesen pontos megfogalmazás, mivel nem olyan volt h elkapott a cifra és muszáj menni... inkább a hasmenéses széklet az ami jobban lenírja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!