Cukorbeteg sorstársaim, ti hogy mértek vércukrot, az első vércseppet letörlitek, vagy mindjárt az elsőből mértek?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én 13 éve vagyok cukorbeteg, de eddig még soha senki nem mondta, és nem olvastam hogy az első vércseppet ajánlatos letörölni. A cukorgondozóban sem törlik le, mindjárt az elsőből mérnek. Pár napja hallottam egy sorstársamtól hogy elsőből nem szabad mérni, ezért kérdeztem, hogy Ti hogyan szoktátok, mit tudtok erről?
Nekem mindig letöröltök a kórházban az elsőt. Így az volt a példa.
De van cukorbeteg ismerősöm, mondta hogy múltkor bepánikolt, mert mért 20-at, aztán rájött, hogy szőlőcukros az ujja. Az simán bezavarhat.
6. Igen, igazad van, nekem is volt már hogy 19-et mértem, nagyon megijedtem, aztán mikor megint mértem, már jóval alacsonyabb volt. (aztán még megmértem vagy háromszor egy percen belül) Akkor ezután nem az elsőből mérek inkább.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!