Dannysta kérdése:
Hogyan szerezhetnék felmentést úszás alól?
Figyelt kérdés
Egy ideje kialakult egy érzés bennem.Mégpedig,hogy utálom a testemet.Sose voltam vele megelégedve.Mindig próbáltam rejteni az alakomat.A közel múltban lelki sokk hatása alá kerültem ami az önbántalmazásig jutatott.Mint a kezemen mint a lábaimon hegek,sebek,karcolások vannak.Testnevelésen és a minden napokban el tudom rejteni..de úszáson sért a clór és eleve az osztály előtt sem szeretném felfedni a sebeimet illetve az alakomat.Eddig sikerült megúsznom de már nem tudom..Kérlek segítsetek!Kihez tudnék ezzel a problémával fordulni és esetleg pszyhológus adhat ezzel kapcsolatban felmentést..2015. márc. 1. 19:39
1/2 anonim válasza:
A pszichológus (csak így póriasan Y nélkül) jó ötlet, de nem ad felmentést, hanem kikezel a betegségedből.
2/2 anonim válasza:
először is szólj a szüleidnek. a pszichológust érdemes lenne felkeresnetek. utána pedig anyukáddal/apukáddal/tesóval/nagyival stb. szerintem forduljatok ahhoz a tanárhoz aki ezt az egész úszós dolgot intézi. szerintem biztos ki tudtok találni valami megoldást.
és a pszichológushoz nem idegbetegek járnak, én is járok,ne félj tőle :) . és állj le a magad ostromlásával,egyrészt a hegek megmaradnak, másrészt fogad el magad ilyen vagy. mindenki meg fogja garantáltan találni élete párját. ismered a mondást:zsák a foltját.
a felesleges dolgok helyett pedig mozogj! tegyél ellene valamit. fuss, vagy menj el egy koedukált edző terembe. hidd el ott senki sem fog nézni, mindenki magával van elfoglalva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!