Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet az ezredik ilyen kérdés,...

Lehet az ezredik ilyen kérdés, de milyen módszerek vannak arra, hogy betegek legyünk?

Figyelt kérdés

Tudom őrültség, meg ne akarjam.. Nem is megy, vagy ezerszer próbáltam megfázni úgy, hogy nyitva van minden és bugyiban rohangálok mezítláb 10/10 nem sikerült.

A krétában nincs olyan anyag már, bármit összeeszek bírja a gyomrom és max. hányingerem lesz, de kijönni nem fog.

Nagyon nehéz a suli, idáig még sosem akartam lógni. Nem vagyok rossz tanuló (4.6 az átlagom), de most már nem bírom. Kellene egy kis idő pihenni, de nincsen.

2015. febr. 28. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:
A barátnőm rosszul van a kivitől, ő mindig azt evett, ha nem akart suliba menni. Megette, hányt, aztán pár nap otthon. :)
2015. febr. 28. 23:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Én imádom a kivit :s
2015. márc. 1. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, ehetsz olyan dolgot, amit utálsz, hátha kicsit rosszul leszel tőle. Esetleg sós kávé.
2015. márc. 1. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!