Frontin leszokás, ennyi idő után hogy lehet leszokni?
Figyelt kérdés
Decemberben voltam orvosnál,felirrta Frontint 0,25-et!3*1 et.szedtem igy napközben is de álmos lettem tőle a munkámra nemtudtam koncentrálni.igy csak este veszek be 2őt,lefekvés előtt.jobbat alszok tőle,de van hogy egyet veszzek.olvastam hogy könnyen rálehet szokni!előte probáltam sokfaja bio dolgot citromfüvet,Valerian-t,magne B6 álmot de Frontin vált be.nemakarok rászokni a frontinra,de bevált ugyérzem.mikor alakul ki a függőség pár honap? évek kellenek?2015. febr. 26. 07:09
1/1 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem leszel függő.Én szorongás miatt szedtem fél évig,szépen csökkentettem az adagot,es aztan elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!