Mért nem használ a gyógyszer a köhögésemre?
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja köhögök, szedtem köptetőt mert doki irt fel meghallgatta a tüdőm azt mondta hurutos, de nem jön fel semmi de érzem hogy van ott váladék vagy mintha vizes lenne a tüdőm nagyon rossz érzés mintha meg akarnék fulladni, meg ha veszem a levegőt furcsa hangja van a levegővételnek... mitől lehet ez? mért nem használ a köptető ha hurutos a tüdőm?2015. febr. 23. 18:02
1/3 anonim válasza:
Sinupretet probaltad? Nagyon jo...En amikor igy kohogtem csak az antibogyo segitett....
2/3 anonim válasza:
ha azóta nem voltál dokinál,érdemes lenne újra meglátogatni,lehet hogy itt már gondok lesznek a tüdővel egy hónap után.Addig is lehet a szokott méz,mézes tea,meg nem tudom mennyire bevált nálad a Naturland elixirium thymi compositum köptető,én azt szoktam.Jót tesz a benne lévő alkohol is,fertőtlenít.Lehet hogy már antibiotikumra is szükség lenne,felülfertőződés lehetséges és amiatt nem javul,csak rosszabbodik.Vissza kéne menni orvoshoz
3/3 A kérdező kommentje:
igen még nem múlt el
2015. febr. 28. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!