Mit tehetnék akkor ha az orvosokkal nem megyek semmire lassan 1 éve?
Figyelt kérdés
minden honapban egyszer elojon 4 napig korubelul hogy iszonyatosan faj a pisiles, nem vagyok felfazva, voltam vizelettenyesztesen ott azt mondtak sok feherje van a vizeletemben majd elmulik.
most megint ott tartok hogy nem tudok felalni a wcrol, erzem hogy folyton pisilni kel hihetetlenul faj, de csak 1-2 csepp veres vizelet jon ki . anno sumetrolint kaptam ra, mar nem hat, most bevettem gyulladascsokkentokent egy cataflan V-t. Semmifele kammilas furdozes, tozegafonyas tablettas kezeles nem hat. Tapasztalatok esetleg vagy barmi segitseg?
elore is nagyon koszonom: 19/L
2015. febr. 22. 13:38
1/4 anonim válasza:
Akkor rossz orvoshoz mentél,a vér cseppek komoly dologra utalnak. Nálam nem volt vér,de a tünetek hasonlóak és a sumetrolin édeskevés. Ez jó volt:TARIVID-RICHTER 200 mg filmtabletta. Amíg másik orvost keresel,igyál sok vizet és kamilla teát cukor nélkül,csalán teát. CUKORMENTES diéta,ha lehet fehér liszt és tej mentes is. Jóga vagy pilates szerű torna.
2/4 anonim válasza:
Erre nem sumetrolin kell, hanem Cifran vagy Monural.
3/4 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom!
2015. febr. 22. 15:19
4/4 A kérdező kommentje:
mivel mas nem volt itthon bevettem egy cataflan v-t most nem faj. erzem h nem oke valami de nem faj.
2015. febr. 22. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!