Szerintetek hormonzavarom van? Az alábbi tünetek eggyeznek Elhízás, arcszőrzet és hónaljszőrzet részleges hiánya, ingerlékenység, hőhullámok, stiga a hason és még pár tünet.
Most leírom mennyi tünet illik rám,szerintem van olyan ember aki már ha 2 tünet rá illik azonnal azt hiszi hogy abban a betegségben szenved amely azokat a tüneteket okozza.
Tehát:
Elhízás,Striák a hason,nyugtalanság,ingerlékenység,fáradékonyság,izzadékonyság,könnyezés,arc felpuffadása,szívritmus zavarok,magas vérnyomás,sóéhség,szőrzet elvékonyodása elvesztése,hangulati labilitás,alvászavarok (azért írok például hajnalban),aknék a bőrön,hőhullámok,fokozott hajlam izomgörcsökre (elég gyakran előfordul),izomgyengeség,gyakori fejfájás,
A hőhullámok jelentkezésekor az arcom kipirul és nagyon izzad.
Nos én biztos vagyok benne hogy hormonzavar áll a dolog hátterében, csak úgy feltettem a kérdést hogy ha esetleg van itt olyan aki többet tud vagy esetleg szakorvos az mit mond.
Nos a házi orvos metabolikus x szindromára gyanakszik.
Adott beutalót egy belgyógyászhoz meg elküldött vérvételre.Holnap kérek időpontot a belgyógyászhoz meg elmegyek vérvételre
nem tudok lefogyni pedig alig eszek valamit kevesebbet eszek mint egy átlagos ember - es meg csodalkozol? Ha nem eszel akkor nemhogy fogyni nem fogsz, hanem hizni es zsirosodni.
Nem artana egy dietetikust felkeresni o majd elmondja mit hogyan mikor egyel. Egy normalis etrenddel es kiados, rendszeres sporttal a testsuly megoldhato, a tobbirol meg az orvos majd tajekoztat!
Csakhogy a betegség okozza az elhízást ugyanis cushing kór om van.
Köszönök minden választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!