Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » én miért nem vagyok soha...

én miért nem vagyok soha influenzás vagy megfázva?

Figyelt kérdés
4 éve voltam utoljára lázas, akkor is csak hőemelkedés, a torkom se idén még. Pedig egészségtelenül táplálkozom, szoktam sok alkoholt is inni, a sportolásként biciklivel megyek mindenhova, meg 0 fokba is lazán kimegyek egy szál pólóba a kertbe.
2015. febr. 18. 09:40
 1/6 A kérdező kommentje:
torkom se fájt idén*
2015. febr. 18. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ami késik nem múlik. :)
2015. febr. 18. 09:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért, amiért én sem. Inni ugyan nem szoktam, de én sem követek semmilyen egészségesnek mondott táplálkozási divatot. A lakásban sincs soha 20 foknál több, ezért nem fázok meg, ha kimegyek a hideg levegőre.
2015. febr. 18. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam. :)

Mondjuk nem iszom sokat, nem mászkálok hidegben kevés ruhában, nem eszem se egészségtelenül, se mániákusan egészségesen, nem követek semmilyen diétát. Edzeni szoktam, de azt sem viszem túlzásba.

2015. febr. 18. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Nálam is 21 fok van éjjel meg 20
2015. febr. 18. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:

azért, mert még fiatal vagy, és erős géneket örököltél.

ha sok alkoholt iszol és egészségtelenül táplálkozol (ez nem tudom, nálad mit jelent, lehet, h nem is egészségtelen) akkor sajnos idősebb korban, főleg 30 felett már előjönnek dolgok, hiába az erős gének.

2015. febr. 18. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!