Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez normális az éhségtől?

Ez normális az éhségtől?

Figyelt kérdés

Ha már kezdek nagyon éhes lenni, mostanában azt tapasztalom, hogy kicsit furán reagál a szervezetem, és nem tudom, hogy ez normális-e. Ilyenkor általában ingerlékeny, ideges vagyok, kicsit szédelgek is, és úgy érzem, ha nem ehetek, vagy legalább ihatok azonnal, akkor elájulok. Ha eszek, elmúlnak a tünetek.

Ez normális?

2015. febr. 12. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:

A vércukrod leesik, azért szédelegsz és azért van olyan érzésed, hogy menten elájulsz.

Az agresszivitás nem tudom, mennyire normális, de én is idegbeteg módjára viselkedem, ha éhes vagyok (van, hogy csak délután jutok el odáig, hogy egyek) és nem ritka, hogy egyszerűen fájnak a beleim. Amikor műtöttek, akkor a műtét előtti napon ebédelhettem, utána egész nap semmi, másnap semmi, műtét után szinte csak aludtam, estefelé ehettem volna, ha lett volna mit, mert az intenzívre nem hoztak vacsorát. Éjszaka úgy görcsöltem a beleim, azt hittem beledölgök. Úgy kértem egy kis háztartási kekszet a nővértől.

2015. febr. 12. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!