Mik lehetnek ezek a bőrömön? Én reagálom túl vagy valami súlyos?
21/F vagyok.
Néha észreveszem és most is van a bőrömön (kézen, hason 2-3 darab, lábon 1-2) ilyen piros, nagyon vékony csík. Olyan, mintha a ceruzát vagy egy filctollnak a picit éles kupakját véghúztam volna a kezemen például. Kezemen van egy hosszabb, hasamon 2 picike (azaz rövidek), lábamon egy rövid. Ha véghúzom az ujjam, érzem, hogy picit ki van a közepe dudorodva.
Féltem, ezért utánanéztem a vérmérgezésnek, mert mintha annak lenne ilyen, de ez egyrészt nem az ereken van, másrészt az magas lázzal, vagy kihűléssel jár, nekem viszont semmi bajom.
Ezek a csíkok ha jól veszem ki, hamar elmúlnak. Már egyszer észrevettem magamon párat, akkor mintha sebes is lett volna kicsit a közepe, de az is 1-2 nap alatt elmúlt.
Mi lehet ez? Kezdek megijedni, de remélem semmi komoly probléma nincs.
Nem mindegyik közepe van kidudorodva, vagyis inkább "felhántva", nem viszket, és nem fáj.
És persze nem vagdosom magam.
Vagy lehet hogy alvás közben sértem fel magam mindig valamivel?
Sokáig nem volt, most megint van, mintha a macska kicsit megkarmolt volna.
Vagy túlreagálom, és álmomban követem el ezeket magamon?
Nektek volt már ilyen? de akkor a hasam közepén miért van 2, az oldalamon meg 1? (mind3 rövidke kicsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!