Visszamenjek az orvoshoz? Ez vírus fertőzés?
Múlthéten csütörtökön voltam orvosnál mert lázam volt,fájt a fejem,szédültem..
Azt mondta,vírusfertőzés,és a torkommal is van valami.
Kérdezte köhögök-e,azt mondtam nem,ő azt mondta nemsokára fogok..
Igaza volt,nem olyan gyakran,de elég csúnyán köhögök. Ilyen felszakadó/szamárköhögés
Alig kelek ki az ágyból,állandóan álmos vagyok..
Nappal is sokszor lefekszem. Ha felkelek szédülök..ha csak wc-re megyek el,vagy inni akkor is olyan mintha valami megerőltetőt csináltam volna.
A fejem már napok óta fáj,arra szedek gyógyszert.
Tegnap hajnalban nagyon fájt a gyomrom,hányingerem volt,már futni akartam a wc-re,de elmúlt. És mivel nappal folyton álmos vagyok,fekszem,ilyenkor nem bírok elaludni.
Csak olyan hajnali 3 körül
Köszi a válaszokat.
15/L
15/L
Hát megmondta, hogy vírusfertőzés, ezért kár még 1 látogatást tenni nála, most is csak ezt mondja majd el újra. Ki kell várni a végét, ennyi.
Meg nem is bírnál elmenni. Ha már szeretnéd, hogy megnézzen, hívjátok ki!
Ilyen kérdésekben ne az itteni tanácsokra hallgass.
Rosszul lét és rosszul lét között nagy különbségek lehetnek.
Jó esetben csak a szervezeted kimerült, a vírussal történő hadakozásban, ezért fáradt vagy, de hamarosan jobban leszel.
Viszont rossz esetben felléphet valamilyen szövődmény, amit kezelni kell.
Nem írtad van-e lázad, s ha igen mennyi...
Influenza-szerű tüneteket írtál le, a tünetek lehetnek a betegség miatt, de lehetnek a szedett gyógyszer mellékhatásai is.
Egy telefonos értekezés mindenképpen ajánlott volna az orvossal, vélhetően nincs semmi baj, egy vírusos nyavalya 5-7 napig is gyötörhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!