Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Visszamenjek az orvoshoz? Ez...

Visszamenjek az orvoshoz? Ez vírus fertőzés?

Figyelt kérdés

Múlthéten csütörtökön voltam orvosnál mert lázam volt,fájt a fejem,szédültem..

Azt mondta,vírusfertőzés,és a torkommal is van valami.

Kérdezte köhögök-e,azt mondtam nem,ő azt mondta nemsokára fogok..

Igaza volt,nem olyan gyakran,de elég csúnyán köhögök. Ilyen felszakadó/szamárköhögés

Alig kelek ki az ágyból,állandóan álmos vagyok..

Nappal is sokszor lefekszem. Ha felkelek szédülök..ha csak wc-re megyek el,vagy inni akkor is olyan mintha valami megerőltetőt csináltam volna.

A fejem már napok óta fáj,arra szedek gyógyszert.

Tegnap hajnalban nagyon fájt a gyomrom,hányingerem volt,már futni akartam a wc-re,de elmúlt. És mivel nappal folyton álmos vagyok,fekszem,ilyenkor nem bírok elaludni.

Csak olyan hajnali 3 körül

Köszi a válaszokat.

15/L

15/L

2015. febr. 3. 00:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát megmondta, hogy vírusfertőzés, ezért kár még 1 látogatást tenni nála, most is csak ezt mondja majd el újra. Ki kell várni a végét, ennyi.

Meg nem is bírnál elmenni. Ha már szeretnéd, hogy megnézzen, hívjátok ki!

2015. febr. 3. 01:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdésekben ne az itteni tanácsokra hallgass.

Rosszul lét és rosszul lét között nagy különbségek lehetnek.

Jó esetben csak a szervezeted kimerült, a vírussal történő hadakozásban, ezért fáradt vagy, de hamarosan jobban leszel.

Viszont rossz esetben felléphet valamilyen szövődmény, amit kezelni kell.

Nem írtad van-e lázad, s ha igen mennyi...

Influenza-szerű tüneteket írtál le, a tünetek lehetnek a betegség miatt, de lehetnek a szedett gyógyszer mellékhatásai is.

Egy telefonos értekezés mindenképpen ajánlott volna az orvossal, vélhetően nincs semmi baj, egy vírusos nyavalya 5-7 napig is gyötörhet.

2015. febr. 3. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!