Adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Szerdán lebetegedtem..hőemelkedèsem volt 37,5,de feljebn nem ment.Láz csillapítótt vedtem be.Aztán paplan alá bújtam ès próbáltam izzadni.Orvoshoz nem mentem..a hőe.elkedés megmaradt..de ma èrzem már magam úgy h kezd átmenni.a mandulá is pirosak de ha nyelek nem fáj.2napig eléggé köhögtem de ma már sokkal jobb
Szerintetek át megy ez rajtam? Vagy menjek orvoshoz?
2015. febr. 1. 12:47
1/4 anonim válasza:
szedsz vitaminokat?iszol elég vizet(min.2L)?
ha nem,akkor még pár napig szenvedni fogsz
2/4 anonim válasza:
Lehet holnapra már jobban leszel, csak akkor menj orvoshoz ha rosszabbodik, mert rengeteg influenzás ül a váróteremben és még bekapsz valamilyen vírust is a hűlés mellé.
3/4 anonim válasza:
Holnapra valamivel jobb lesz,addig is kuráld magad
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon kevés folyadékot viszek be a szervezetembe..csak ha beteg vagyok akkor kezdek el magamba tolni csomó teát...de így ha minden oké akkor van h egy átlagos nap csak egy pohár vizet iszom...
2015. febr. 1. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!