Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SEGÍTSÉG! Mit csináljak?...

SEGÍTSÉG! Mit csináljak? Képtelen vagyok aludni (bővebben)

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy összeszedtem ezt az indluenzát, erős torokgyulladás láz takony stb,és már 2 napja képtelen vagyok aludni, mert amikor el probálok aludni folyton felkelek mindenre, ha nyelek, ha köhögök, és sokszor a szemem is könnyes meg piros amikor felkelek. Mit tegyek?

18/F

2015. jan. 29. 01:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Majd kigyógyulsz belőle. Előbb-utóbb úgyis elalszol, mert fáradt leszel. No para.
2015. jan. 29. 01:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Igyál gyömbér teát, jó a vírus ellen.
2015. jan. 29. 02:14
 3/5 anonim válasza:

Azért nem kell tulreagálnj a dolgot, nekem 3 hónapig volt a torkom fulem orrom nyelocsovem bedugulva, 40 fokos lázzal vonatoztam 10 órákat, rázott a hideg, és még 20 kilos taskat is cipelnem kellett. Hova jutott ez a mai fiatalsag..

19/f

2015. jan. 29. 02:39
 4/5 anonim válasza:
Javitom magam, begyulladva, nem dugulva
2015. jan. 29. 02:39
 5/5 anonim ***** válasza:

3#: Betegen csak ne nagyon ugrándozz, ilyenkor meleg, ágynyugalom, sok folyadék és sok C vitamin kell.

Lehet hősködni, de véletlenül kapsz valami vírusos szövődményt, aztán megnézheted magadat akár egy életre!

Egy ismerős srácnak a szívére ment, és nem tudnak vele mit kezdeni.

Olyan magukat sportolónak képzelő mazochisták is megjárták, mint Schirilla György.

Addig hősködött, míg csupán 60 évesen hirtelen meghalt.

Neki valami baja lehetett a hőérzetével, mert a jeges Dunában úszni defektes dolog.

Ki kell próbálni a 17 fokos vizet, abban is már csak úgy lehet meglenni, ha folyamosan mozog az ember.

Az 1 fokos víz pedig piszok hideg.

Ki kell próbálni, ilyenkor téli időben, olyan helyen ahol nem melegedik fel a csapvíz, egy pár percig folyatni a meztelen lábadra. Úgy fogod utána érezni, mint ha lefagyasztották volna a hűtőszekrényben és meg sem tudod mozdítani.

Az emberi szervezetnek meg van működési hőmérséklete, ha csak egy 2-3 fokot leesik a testhőmérsékleted, megnézheted magad.

A víz pedig a 25-ször jobban vezeti a hőt, mint a levegő, egy fokos vízben ráadásul egész testtel 7-8 percig benn lenni, lehet hősködni, de nem marad következmények nélkül.

2015. jan. 29. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!