Ha nem hurutos hörgőgyulladás akkor mi?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pénteken voltam orvosnal, nem tudom teleszívni a tüdőm levegővel, nehéz a légvétel. Azt mondta, hogy hurutos hörgőgyulladás. Szedtem a gyógyszert, nem segített semmit.
Jobb oldalon a bordám mögött is szúr, a bordív alatt néha.
2 éve cigizek. Szerintetek mi lesz a következő vizsgálat? Elküld tüdőröntgenre?
2015. jan. 26. 19:14
1/1 anonim válasza:
Szia. Nekem nyáron ugyanezek voltak a tüneteim. azt mondta az orvos hogy hörgőgyulladás, allergia vagy asztma. Felírt egy hörgőtágító és egy allergia elleni gyógyszert meg köptetőt, egy hónap alatt semmit nem javult az állapotom. Néha fulladtam is. Elküldtek tüdőgondozóba, de 2 hónap mulva kaptam időpontot, addigra viszont semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!